Hvem er Exklusiv Guld & Sølv?

Exklusiv Guld & Sølv er en moderne forhandler af guld, sølv, smykker, ure og alt hvad branchen indebærer.

Butikken åbnede tilbage i 2007, og er ejet af Maja, der har viet sit liv til branchen. Ligeledes er butikkens personale, som nu består af 8 mænd og kvinder, dedikeret, professionelle og har mange års erfaring. Vores personale deltager flere gange årligt i smykkemesser, både i ind- og udland. Dette gør at vi altid er orienteret omkring de nyeste trends, og garanterer at kvaliteten og priserne er blandt branchens bedste. Det betyder at vi har mulighed for at give dig den bedste rådgivning, og sikrer at du kommer hjem med den rigtige vare.

I 2017 kunne vi efter mange måneders hårdt arbejde åbne op for vores dobbelt så store butik, så vi nu har Nordsjællands største guldsmedbutik. Vi fik herunder eget guldsmedværksted og et endnu større urmagerværksted, hvilket betyder at vi nu også kan tilbyde alt inden for reparation af smykker og ure.

Kom ind forbi vores fysiske butik og bliv inspireret, eller tag et kig her på siden. Hvis du ikke kan finde det du søger, så tøv ikke med at kontakte os - og vi vil hjælpe dig så godt vi kan.