Huller i ørene

I vores fysiske butik på Farum Bytorv tilbyder vi at lave huller i ørene på dig eller dit barn. Det er ikke nødvendigt med tidsbestilling - du kommer blot ind forbi butikken, og vi vil altid have en eller flere medarbejdere på arbejde, der kan udføre dette. Prisen er 249 kr. for ét hul og 399 kr. for to huller, inklusiv ørering. Vi skyder altid ét hul af gangen, så vi sikrer os den største præcision. Det er især helt specielt når man skal have huller i ørene for første gang - og vi gør derfor alt hvad vi kan for at tage dit barn i hånden hele vejen.

Blomdahl

Vi benytter os af Blomdahls unikke og medicinske ørestikker, samt redskaber, der gør processen simpel, hurtig og sikker.

Du starter med at udvælge den ørestik du bedste kan lide, blandt mere end 20 forskellige. Herefter afrenses øreflippen, der tegnes en prik på hvert øre og ørestikken skydes igennem øreflippen. Det er hurtigt overstået, men det er meget normalt at øret kan blive lidt rødt og varmt.

Efterfølgende vil du få en grundig gennemgang af håndtering af dine nye huller, hvordan de renses, samt holdes tørt og rent. Du kan i butikken tilkøbe en klohexidin til dagligt brug, ellers kan dette købes på apoteket.

Ring eller skriv gerne til os for mere information - og vi vil svare på dine spørgsmål så godt som muligt.