Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Exklusiv Guld og Sølv ApS.

Forefindes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Exklusiv Guld og Sølv ApS.

Ønsker du yderligere oplysninger eller rådgivning fra Exklusiv Guld og Sølv ApS bedes du tage kontakt til personalet. Exklusiv Guld og Sølv ApS indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

LEVERING

Levering af varer fra Exklusiv Guld og Sølv ApS anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS, med mindre andet er aftalt. Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage, såfremt varen er på lager i butikken. Forventet leveringstid bekræftes altid i mail kort tid efter købet.

Vi tilbyder som udgangspunkt kun levering til danske husstande, og kun til brofaste øer. Hvis du dog er bosat udenfor Danmarks grænser, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for fremsende dig den ønskede varer, dog med yderligere fragtomkostninger.

BETALING

Vi trækker først beløbet på dit betalingskort når varen er afsendt fra butikken eller vores lager. 
Vi modtager følgende betalingsmidler: Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard og MobilePay. Der pålægges ikke gebyr ved brug af kreditkort. 

Mod forudgående aftale kan vi også tilbyde kontooverførsel, kontakt os da førend bestilling afgives. Ved kontooverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

PRISER

Alle priser på siden er opgjort i DKK (danske kroner). 
Alle priser på web-adressen www.exklusivguld.dk er inkl. moms.

Alle vores rabatkoder er personlige og rabatter kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatordninger.

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til: 
Exklusiv Guld og Sølv ApS
Farum Bytorv 19
3520 Farum 
DK Denmark

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti eller den sidste del, i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: webshop@exklusivguld.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen, fra tidspunktet for varens levering og indtil pakken er os i hænde.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har betalt tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet, som er lovligt i henhold til hvidvaskningsloven.

Vi vil altid tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Exklusiv Guld og Sølv ApS
Farum Bytorv 19
3520 Farum

DK Denmark

Har du fortrudt dit køb, mærk da pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af ordrebekræftelsen/fakturaen.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Giv dog besked til butikken forud for returnering, på butik@exklusivguld.dk eller +45 44998900

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Exklusiv Guld og Sølv ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Exklusiv Guld og Sølv ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: webshop@exklusivguld.dk

VIL DU KLAGE?

En klage over en vare kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

FORBEHOLD

Der tages forbehold for prisændringer, såsom stigende guld- og diamantpriser.
Ydermere tages der forbehold for trykfejl og udsolgte varer.