Nyhed online

By Birdie

NYHED

Alexander Lynggaard

Vi er netop blevet forhandler af dette skønne brand til herrer - tjek det ud!
NYHED

MANU

Oplev vores udvalg af det tyske brand MANU!
Bolig & tilbehør
Se vores udvalg
Maanesten -50%

Gør et kup blandt mange Maanesten bestsellere fra tidligere kollektioner.

Nyheder
Enamel

Vi har fået en masse lækre nyheder hjem fra Enamels Celebration kollektion.

Udvalgte brands

Maanesten
Julie Sandlau
Enamel
Studio Z
Ole Lynggaard
Ny afdeling

Kom forbi og oplev vores nye Ole Lynggaard afdeling - på Farum Bytorv 19, 3520 Farum.

Her får du mulighed for at forsvinde helt ind i deres fantastiske univers af håndværk, guld, diamanter og farvestrålende sten.

Gør et kup!
Gucci -30%

Lige nu er der -30% på alle vores Gucci ure. Gælder så længe lager haves.

Ole Lynggaard
BoHo

BoHo er begyndelsen på en ekstraordinær kollektion af smykkedesigner Charlotte Lynggaard. Hun finder inspirationen i Art Nouveau-perioden, den boheme livsstil og Moder Naturs vidundere. Kreationerne er lavet i hånden på deres guldsmedes værksted; individuelt formet, besat med unikke ædelsten og diamanter, og monteret i rigt tekstureret 18 karat guld.

En hyldest til alle de enestående ædelstene.

Velkommen til
Exklusiv Guld & Sølv

Vi forhandler et bredt udvalg af guld, sølv, brillanter, ure og boligtilbehør - indenfor en lang række af danske og internationale brands. Kig forbi vores forretning på Farum Bytorv 19 eller oplev hele vores univers her på siden.

Udover at være forhandler af en masse lækre brands, tilbyder vi også flere forskellige serviceydelser i vores fysiske forretning. Vi har både urmager- og guldsmedværksted, hvor vi udfører reparationer og skaber nye designs efter dit ønske. Derudover kan vi også tilbyde huller-i-ørerne, perleomtrækninger, opkøb af gammelt guld og forsikringssager. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål - vi står klar til at hjælpe dig!

Udvalgte kategorier

Herresmykker
Ringe
Halskæder
Øreringe
Rosendahl
Kaj Bojesen

Sølvsmed og designer Kay Bojesen kunne noget helt særligt. Han kunne give træ liv, og han blev verdensberømt for at skabe trædyr med sjæl, humor og glimt i øjet. Kay Bojesens serier spænder bredt fra de ikoniske aber over de farvestrålende fugle og andre charmerende træfigurer.

Exklusiv Fine Jewelry

Dette er vores helt egen kollektion af de fineste smykker i 14 kt. og 18 kt. rød-, hvid- og rosaguld, prydet med de smukkeste brillanter og ædelstene. Indehaver af Exklusiv Guld & Sølv, Maja, tager selv på messer i hele verden og udvælger disse smykker. Her udvælger hun egne favoritter, med kundernes specielle ønsker i tankerne. I denne kollektion får du altid æstetik og håndværk til konkurrencedygtige priser.